Τρίτη, Ιουνίου 08, 2010

Άκης: Το νευρικό μας σύστημα έχει και τα όριά του


Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Η ικανότητα του νευρικού συστήματος του ανθρώπου έχει και τα όριά της.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μοχθεί να μας βγάλει έξω από τα όριά μας. Αντί να το «βουλώσει», απειλεί θεούς και δαίμονες γιατί, μας λέει, ότι κάποιοι «συνωμότες» βάλθηκαν να τον εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά!!!

Τον χρόνια εξοντωμένο στη λαϊκή συνείδηση (πολιτικά και ηθικά), μια μηδαμινότητα, πολιτική και ηθική, βάλθηκαν να την …αφανίσουν!!!
Από πού; Από τη μηδαμινότητα ή από την αφάνεια;
Θίχτηκε ο Άκης!!!
Αυτοί που πάντα «θίγονται» με γοερές κραυγές, απειλές και υστερικά αναφιλητά είναι πάντα οι μεγαλύτεροι λωποδύτες: Η ιστορία το λέει, όχι εμείς…

Αν είχε κάνει και λίγες μέρες φυλακή (πολιτικός κρατούμενος εννοώ) θα το είχε διαπιστώσει από τους ποινικούς. Οι πιο θηριώδεις από αυτούς, τις ίδιες θρηνωδίες έλεγαν για την «εντιμότητά» τους…
Ο Άκης κρίνει και αντιμετωπίζει την ευφυΐα του λαού με τη ηλιθιότητα και την προστυχιά του μανδαρίνου της εξουσίας. Πιστεύει ο άμοιρος ότι με τους θεατρινισμούς του σκεπάζει τις ακαθαρσίες του.
Ο Άκης αγνοεί, ο φτωχός, και τη σοφή λαϊκή παροιμία: Όσο σκαλίζεις τις ακαθαρσίες βρωμάνε…
Δεν χρειάζεται κανείς να ανατρέξει για να «ξετρυπώσει» τις «ακαθαρσίες» του Άκη. Υπάρχει το αλάθητο, πελώριο και καταλυτικό λαϊκό κριτήριο: Πώς γίνεται να ξεκινήσει ξεβράκωτος την πολιτική, δανειζόταν στα πρώτα χρόνια από φίλους(!), και να είναι σήμερα παρασιτικός Κροίσος με σπίτια, με OFF SHORE εταιρείες, με σπατάλες αμύθητες (γάμους με Ρολς Ρόυς), πισίνες και πάρα πολλά άλλα…
Χρειάζονται «τεκμήρια» άλλα; Ο ίδιος φρόντισε να διατυμπανίζει τον απαστράπτοντα παρασιτισμό του και τη χλιδή της «γοητείας» του χρήματος.
Αλήθεια βρε Άκη μας δουλεύεις; Ή κρίνεις το κριτήριο του ελληνικού λαού με τη δική σου βλακεία: Την καταγεγραμμένη με ανεξίτηλα γράμματα στην ελληνική κοινωνία.
Άμοιρε, απλώς, σε χρησιμοποιούν σήμερα για να καλύψουν τις ΟΛΙΚΕΣ βρωμιές του συστήματος της αρπαχτής που υπηρέτησες με υπερβάλλοντα ζήλο.
Είσαι ένας από τους αδύνατους κρίκους (υπάρχουν και άλλοι), ακριβώς γιατί δεν χαρακτηρίζεσαι από ευφυΐα, ούτε και είσαι απαραίτητος σε τίποτα πλέον: Πάντα βορά στα πολιτικά παιχνίδια των «νταβάδων» γίνονται οι πιο βλάκες…
Ο Άκης χρησιμοποιείται, όπως και πολλοί άλλοι θα χρησιμοποιηθούν, για να επικαλυφτεί η σήψη του καθεστώτος, καθώς και τα κεντρικά γρανάζια της οικονομικής και πολιτικής «αλητείας».
Τον Άκη και άλλους, τους «ξετρυπώνουν» για τα πολιτικά τους παιχνίδια: Αυτά της αναπαλαίωσης της άπληστης καπιταλιστικής «αλητείας» και της απόκρυψης των πολιτικών μεθόδων της «αλητείας». Πολιτικές οι οποίες αποτελούν ακραίες εκβλαστήσεις της οικονομικής εξουσίας με στρατηγικό μοχλό το σύστημα του «εκσυγχρονισμού».
Ροδέλα του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ ήταν ο Άκης, του πλέον παρασιτικού, άπληστου και αδηφάγου καθεστώτος. Και ως ακραία παρασιτικό το καθεστώς αυτό ήταν και καταθλιπτικά κενό, πολιτικά και ηθικά ασήμαντο και αδίσταχτο.
Καθεστώς γενιτσάρων της αρπαχτής…
Είναι επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, να σπάσουν κάποια πυώδη αποστήματα για να διασωθεί το καθεστώς.
Οι παγερές, βεβαίως γεροντικές ρυτιδώσεις αυτού του καθεστώτος της ολοκληρωτικής σήψης και αποσύνθεσης δεν μπορούν να κρυφτούν σήμερα με τις θυσίες κάποιων πιονιών, λεχριτών και ηλιθίων…