Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

Κάνε τώρα το τεστ ηλιθιότητας και μάθε πόσο ηλίθιος είσαι !


Κάνε τώρα το τεστ ηλιθιότητας και μάθε πόσο ηλίθιος είσαι ! Το τεστ θα σας εκπλήξει με την ακρίβεια των αποτελεσμάτων ! Δοκιμάστε το τώρα !
Απαντήστε με ένα ναι ή ένα όχι στα παρακάτω ερωτήματα :

Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή τα παρακλάδια τους, που σε έχουν καταληστέψει από το 74 ως και σήμερα, χωρίς να είσαι βουλευτής, υπουργός, συνδικαλιστής, ημέτερος επιχειρηματίας, δωροθέτης μεγαλοαπατεώνας, μεγαλοεργολάβος, μεγαλοπρομηθευτής του Δημοσίου, μεγαλοβιομήχανος των καρτέλ, μεγαλοφοροφυγάς, εφοπλιστής, προαγωγός, διακινητής μαύρου χρήματος, τραπεζίτης ή διορισμένος μάνατζερ σε ΝΠΔΔ ;

Πιστεύεις πως οι πολιτικοί που διαχειρίστηκαν την εξουσία από την μεταπολίτευση έως και σήμερα είναι στην πλειοψηφία τους έντιμοι υπηρέτες του λαού που δεν είχαν ιδέα για τις μίζες στα ταμεία των κομμάτων και ότι μια ισχνή μειοψηφία “λαμόγιων” ευθύνεται για τα σκάνδαλα και την κατάχραση της δημόσιας περιουσίας, ενώ οι υπόλοιποι δεν έβλεπαν και δεν ήξεραν τι ποιούν οι συνάδελφοί τους ;

Πιστεύεις πως ο βουλευτής που ψηφίζεις εργάζεται όπως και συ, έχει τα ίδια εισοδήματα, την ίδια ασφάλιση, την ίδια σύνταξη, τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στους νόμους, τις ίδιες παροχές και εν τέλει τις ίδιες αγωνίες για την καθημερινή διαβίωση με σένα και συνεπώς κατανοεί τα προβλήματά σου και μπορεί να τα λύσει ;

Ανακαλύπτεις πως ο οικογενειακός σου γιατρός είναι απατεώνας και διέγνωσε σκόπιμα και επανειλημμένα μια πάθηση που δεν είχες για να πάρει φακελάκι από τα χειρουργεία για τον ακρωτηριασμό των χεριών και των ποδιών σου. Συνεχίζεις να τον επιλέγεις γιατί παραδοσιακά η οικογένειά σου τον εμπιστευόταν και τον συστήνεις και στα παιδιά σου ;

Επιλέξτε μία από τις απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα :

Δημοκρατία είναι …. :

Α – Να εκπροσωπούν σένα, εκλεγμένοι πολίτες που θα ελέγχονται αυστηρά, ώστε να μην μπορούν να πλουτίσουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με εσένα και να λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον σου με γνώμονα την βούληση της απόλυτης πλειοψηφίας των πολιτών και με την υποχρέωση, όταν παρεκκλίνουν από το προεκλογικό πρόγραμμα βάση του οποίου επιλέχθηκαν, λόγο αδυναμίας ή ανικανότητας, να προσφεύγουν εκ νέου σε εκλογές.

Β – Να εκπροσωπούν σένα, υπάλληλοι τραπεζών που δεν θα ελέγχονται ποτέ, ώστε να μπορούν να πλουτίσουν άνετα και παράνομα κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις από εσένα και να λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον σου, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των χορηγών τους και χωρίς καμία υποχρέωση να παραμένουν συνεπείς στο προεκλογικό πρόγραμμα βάση του οποίου επιλέχθηκαν και με δικαίωμα να παραμένουν στην εξουσία για 4 χρόνια ακόμη και εάν η απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών έχει άλλη γνώμη.

Γ - Ότι πει ο Προτοσάλτε !

Όταν ακούς τη λέξη “χούντα” σου έρχεται στο μυαλό …:

Α – Αστυνομική βία και αυθαιρεσία, παρακράτος, κατάλυση του συντάγματος, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, κατάργηση της ελευθερίας του λόγου, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, ολιγαρχία.

Β – Επανάσταση, μεταρρύθμιση, αναδιοργάνωση, συναίνεση, εξορθολογισμός, επανεκκίνηση, νοικοκύρεμα, περικοπές, αναδιάρθρωση, βελτίωση ανταγωνιστικότητας, μείωση μισθών, διάσωση της οικονομίας, προσέλκυση επενδύσεων, περιορισμός κοινωνικού κράτους, εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Γ – “Μαζί τα φάγαμε …”

Ποιο από τα παρακάτω είναι το σωστό ; :

Α – Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σοσιαλιστικό κόμμα απόλυτα συνεπές με το καταστατικό και τις διακηρύξεις του και αναδιανέμει έμπρακτα τον εθνικό πλούτο υπέρ των πολλών, ενισχύει το κοινωνικό κράτος, καταφεύγει σε δημοψηφίσματα για κρίσιμα θέματα, δεν επιτρέπει την ύπαρξη παρακράτους, διώκει αμείλικτα την διαφθορά, προστατεύει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και τιμωρεί παραδειγματικά κάθε περίπτωση χρηματισμού στελεχών του.

Β – Η ΝΔ κάνει αντιπολίτευση και δεν παρέχει συναίνεση και στήριξη στο μνημόνιο με κανένα τρόπο, μάχεται λυσσαλέα ενάντια σε αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης, έχει ολοκληρωμένες και διαφορετικές προτάσεις και δεν συγκαλύπτει σκάνδαλα με συμψηφισμούς ακόμα κι αν προέρχονται από το χώρο της.

Γ – Η κοινοβουλευτική αριστερά έχει την πολιτική ποιότητα και ωριμότητα να κάνει τις υπερβάσεις και να συμφωνήσουν οι εκδοχές της στα ελάχιστα ώστε να εμπνεύσει ενωμένη τον πολίτη με τη σιγουριά πως μπορεί να τον προστατέψει απέναντι στη διεφθαρμένη εξουσία και να του δώσει ένα όραμα για το μέλλον.

Η Βία είναι για σας ….. :

Α – Ίδια και καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται, η αντίσταση του θύματος απέναντι στον βιαστή πρέπει να γίνεται μέσα σε πολιτικά ορθά πλαίσια με διάλογο, συναίνεση. Το θύμα έχει το δικαίωμα κάθε τέσσερα χρόνια να σταματήσει τον βιασμό του μέσα από τις εκλογές άρα η χρήση της βίας για να αμυνθεί είναι αντιδημοκρατική και απαράδεκτη.

Β – Δεν έχω παρατηρήσει κανένα κρούσμα κρατικής βίας, έχω χάσει την δουλειά μου, είμαι ανασφάλιστος, τα παιδιά μου δεν έχουν σχολείο, η τράπεζα θα μου πάρει το σπίτι, αλλά πιστεύω πως αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα το σύμπαν θα συνωμοτήσει και όλα θα γίνουν ειρηνικά γιατί θα φωτιστούν από την ανωτερότητά μας αυτοί που κυβερνούν. Εγώ ξεκίνησα ήδη την εσωτερική μου επανάσταση καθαρίζοντας εθελοντικά τις πλατείες από τις πεταμένες τσίχλες και κάνοντας ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στο ίντερνετ. Αγάπη και ανωτερότητα, γύρνα το μάγουλό σου …..

Γ – Ώρες ώρες σκέφτομαι …. “που είσαι ρε 17Ν τώρα που χρειάζεσαι”, ώρες ώρες θέλω να μπω σε ένα υπουργικό γραφείο και να το ανατινάξω, ώρες ώρες σκέφτομαι πως πεθαίνουν δεκάδες συνάνθρωποι μου από το άγχος της επιβίωσης για το οποίο ευθύνονται οι ξεπουλημένοι πολιτικοί και ότι τους αξίζει κρέμασμα για αυτό, αλλά μετά ανοίγω την τηλεόραση και ο γιαουρτωμένος δημοσιογράφος καταφέρνει και με πείθει, πως ακόμα και το γιαούρτωμα είναι τρομοκρατία..

Κοιτάξτε επίμονα για 15 ” την παρακάτω φωτογραφία και επιλέξτε τον υπότιτλο :Α – “Τα συνεταιράκια”

Β – “Τους λυπάμαι ! Έχουν ρέψει απο τις περικοπές και τις θυσίες για την πατρίδα, θα πεθάνουν στην ψάθα χωρίς περιουσία, χωρίς σύνταξη, τα παιδία τους θα γίνουν μετανάστες …. όπως τα δικά μου …. ναι νιώθω πως κάνουμε μαζί μια εθνική προσπάθεια.”

Γ – “Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας λαός που εμπιστεύεται την τύχη του σε αυτούς ;”

Δ – “Θέλω επιτέλους να συναινέσουν σε μια σταθερή και βιώσιμη αναπτυξιακή πολιτική χωρίς αγκυλώσεις του παρελθόντος και μικροσυφέροντα κοινωνικών ομάδων, είμαι ο πρόεδρος του ΣΕΒ.”

Ε – “Δε χρειάζονται 15″ επίμονης παρατήρησης για να συμπεράνεις ότι τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας στη φωτογραφία τον έχει το πορτατίφ ….”

Ζ – “Κατανόησα απόλυτα τον σκοπό του τέστ … το παραδέχομαι : για να ποζάρουν ακόμη έξω από τα κάγκελα είμαι παντελώς ηλίθιος !!!!!”

Αποτελέσματα – Απαντήσεις του τεστ
Τα αποτελέσματα του τεστ εξάγονται με έναν πολύ απλό και επιστημονικό τρόπο που δεν χρειάζεται περίπλοκα μαθηματικά και υπολογισμούς :
Απλά κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη, σκέψου ότι οι απαντήσεις για την κατάντια της ζωής σου είναι μπροστά σου, αναλογίσου με ειλικρίνεια μήπως τελικά είσαι πολύ πιο ηλίθιος απ ότι νομίζεις. Δεν γεννήθηκες ηλίθιος, σε κάνανε να συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος και αυτό μπορείς να το αλλάξεις !..