Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

Το troktiko μιλάει για το θέμα..


"Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης προχώρησε σήμερα η google κατεβάζοντας τον διακόπτη του troktikou. Χωρίς καμία άλλη εξήγηση και με ξεκάθαρο και μη συκοφαντικό περιεχόμενο αναρτήσεων η google έχει διακόψει την λειτουργία του blog.

Καμία λογική δεν υπάρχει σε τέτοια κίνηση όταν το troktiko είναι το πρώτο blog στον κόσμο, η πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα και έχει 10 εκ. επισκέψεις την ημέρα.

Η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται και η κυβέρνηση αλλά και η πολιτική ζωή του τόπου χρεώνονται την.. προληπτική και φασιστική λογοκρισία που δεν έχει προηγούμενο και δημιουργεί ερωτηματικό ως προς τον χρόνο τέλεσης του "εγκλήματος".

Εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει από τα πολιτικά πρόσωπα μια άθλια επίθεση στα blogs που καταγράφουν ΑΛΗΘΙΝΑ και πραγματικά γεγονότα και σε κάθε περίπτωση ακόμα και τα λάθη μας δεν δικαιολογούν την φίμωση μιας ελεύθερης φωνής των πολιτών όλης της χώρας. Το troktiko είναι η φωνή του Έλληνας πολίτη και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Είτε από την πλατφόρμα της google είτε από δική μας που όμως τότε θα αγριέψει περισσότερο τα πράγματα.

Ελπίζουμε ότι σύντομα η google θα επιτρέψει στον κόσμο να έχει την δική του φωνή. Στην αντίθετη περίπτωση η ομάδα μας θα λάβει τα μέτρα της για να αποκτήσει και πάλι το βήμα πέρα από οποιαδήποτε Αμερικανικά και άλλα συμφέροντα που βέβαια συμπορεύονται πλέον με τα κυβερνητικά και τα πολιτικά.

Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις αφού ενημερωθούμε επίσημα από την google για την πρωτοφανή λογοκρισία.
Πλέον ο έλεγχος των blogs της Αμερικάνικης πλατφόρμας τώρα που η χώρα είναι υπό ιδιότυπη κατοχή είναι πιο εύκολος καθώς τα συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετηθούν για την αποχαύνωση του κόσμου είναι τα ίδια. Ο κόσμος όμως έχει ξυπνήσει προ πολλού...
troktiko"