Δευτέρα, Απριλίου 02, 2012

Η ψήφος στους ξεπουλημένους είναι συνενοχή.

Ο Ματίας Μόρς επικεφαλής της Κομισιόν στην τρόικα, εξέφρασε την ευχή να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, ή η νέα Δημοκρατία. Νομίζω μετά ΚΑΙ από αυτό δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτονόητα πράγματα. Και ποια είναι τα αυτονόητα; Ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ανεξάρτητη, ισότιμη με άλλες ευρωπαϊκές. Έχει υπεύθυνη κυβέρνηση που πασχίζει για το καλό του λαού της. Έχει εθνική ανεξαρτησία και εθνική αξιοπρέπεια.

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν! Σιγά το νέο θα πείτε. Βεβαίως δεν περιμέναμε αυτή την προκλητική επέμβαση, την αδίστακτη επέμβαση, για να αντιληφθούμε ότι ζούμε σε κρατίδιο εξαρτημένο, για την ακρίβεια ξεπουλημένο, από προδότες, υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Έχει περάσει καιρός που πάψαμε να συνειδητοποιούμε. Τώρα πια επιβεβαιώνουμε και επαληθεύουμε.

Και επιβεβαιώσαμε ότι οι εταίροι και σύμμαχοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν σκουπίδι, σαν κατοχικό προτεκτοράτο δεύτερης διαλογής. Δεν ενδιαφέρονται μόνο να πάρουν τα λεφτά που έδωσαν ως δάνεια, με τους παχυλούς τόκους. Αυτοί ενδιαφέρονται να πάρουν και τα λεφτά που δεν έδωσαν. Φτιάχνοντας ένα Μπαγκλαντές στην Ευρώπη. Φτιάχνοντας μια χώρα φτωχών εργατών και υπαλλήλων, φοβισμένων και ανίσχυρων, που θα προσφέρουν πρόθυμα στους «επενδυτές», την δουλειά τους, την γη τους, την περιουσία τους, την υπερηφάνεια τους, τα επόμενα 100 χρόνια. Φτιάχνοντας μια χώρα στρατόπεδο, μέσα στο οποίο οι σκλάβοι θα δουλεύουν πολύ φθηνά, και θα ξεχρεώνουν τα δάνεια που έχουν δοθεί εκβιαστικά. (τα μεγαλύτερα στην ιστορία…)

Το θέμα δεν είναι οι ξένοι. Αυτό έκαναν πάντα, αυτό κάνουν και τώρα. Αποικία είμαστε και σαν τέτοια μας αντιμετωπίζουν. Και αν χρειαστεί, (που θα χρειαστεί), θα κάνουν και χειρότερα (που θα τα κάνουν).

Το θέμα δεν είναι ούτε καν, οι ντόπιοι συνεργάτες των κατακτητών, που ψηφίζουν, εφαρμόζουν και αποφασίζουν πρόθυμα, ότι τους υπαγορεύουν οι δυνάμεις κατοχής. Οι συνεταίροι της κυβέρνησης Παπαδήμου, οι συμπαραστάτες, και οι εμψυχωτές. Το θέμα δεν είναι οι γνωστοί δοσίλογοι της ιστορίας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπά αδίστακτα ερπετά, μεταμφιεσμένα σε σωτήρες.

Το θέμα είναι ο λαός. Οι πολίτες, οι ψηφοφόροι, οι εργαζόμενοι αυτού του τόπου, ο κύριος κορμός. Αυτοί που σύμφωνα με τον κύριο Μορς, καλούνται σε ένα μήνα να επιλέξουν, τον καλύτερο συνεργάτη του κατακτητή, τον πιο υπάκουο, τον πιο πιστό. Αυτόν που θα εφαρμόσει περισσότερα μέτρα, κατά των ελλήνων. Αυτόν που θα κάνει το περισσότερο κακό στην χώρα. Αυτόν που θα εξασφαλίσει τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών και ομίλων. Αυτόν που θα ισοπεδώσει και άλλο, δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Ευθύνη για το μακελειό και την καταστροφή δεν θα έχουν μόνο οι βουλευτές και οι υπουργοί, αλλά και όσοι τους στηρίζουν εντός και εκτός κάλπης. Όσοι επιβραβεύουν τα έργα της συμμορίας. Όσοι υποθάλπουν τον εγκληματία, και προπαγανδίζουν υπέρ του . Ακόμη και όσοι αδιαφορούν, αλλά και αυτοί που δεν ορθώνουν δυνατή κραυγή.

Η ψήφος στους ξεπουλημένους είναι συνενοχή. Είναι έγκλημα, είναι προδοσία. Είναι στίγμα, ατιμία, πρόστυχη πράξη.

Η ψήφος στους συνεργάτες των κατακτητών είναι ντροπή.