Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2009

Κυριακή το πρωί στις 11 ο αποχαιρετισμός στο αδικοχαμένο Γιώργο Μερκουρίδη


Κυριακή το πρωί στις 11 αναμένεται να τελεστεί η νεκρόσιμη ακολουθία για τον αδικοχαμένο 24χρονο Γιώργο Μερκουρίδη.Η τελετή θα λάβει χώρα στον ναό του Αγίου Στυλιανού Κομοτηνής.

Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, όταν ο 25χρονος βενζινοπώλης, έχοντας στα χέρια του το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, συνεπλάκη με τον 24χρονο που εργαζόταν στο πρατήριο και έναν 29χρονο, με τους οποίους είχε διαφορές.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής,σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ,το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος.Ενώ μαρτυρίες υπαλλήλων γειτονικών πρατηρίων καυσίμων κάνουν λόγο για 5 πυροβολισμούς.Θύτης και θύμα φέρονται σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να ξενυχτούσαν στο ίδιο μπαρ όπου και ξεκίνησε το σκηνικό το οποίο οδήγησε με άδικο τρόπο στο θάνατο έναν νέο άνθρωπο και όπως δείχνουν όλα τα γεγονότα, θα οδηγήσει έναν άλλον στην αίθουσα των δικαστηρίων για τα περαιτέρω.


Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροτομή, και όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης το τραύμα προκλήθηκε από φυσίγγιο στη θωρακική χώρα και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά στο ύψος της κλείδας.

Ο 25χρονος και ο 29χρονος συνελήφθησαν, το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αυτή τη στιγμή αλλά και όλο το βράδυ του Σαββάτου θα βρίσκονται στο πατρικό σπίτι του αδικοχαμένου Γιώργου Μερκουρίδη για συμπαράσταση στους γονείς.