Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

Γιάννης Ραγκούσης: Για μας δεν υπάρχουν ούτε γαλάζιοι, ούτε πράσινοι, ούτε κόκκινοι πολίτες. Τους θέλουμε όλους κοντά μας.


Την ανάγκη ενότητας, αλλά και τον σεβασμό που πρέπει να επιδείξουν όλοι στην απόφαση του ελληνικού λαού το βράδυ της Κυριακής επισημαίνει στην επιστολή που απέστειλε προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας του κινήματος Γιάννης Ραγκούσης, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κόμματος.





Αναλυτικά, ο κος Ραγκούσης αναφέρει στην επιστολή του:





«Βρισκόμαστε ελάχιστες ημέρες, πριν την ολοκλήρωση αυτού του προεκλογικού αγώνα. Θέλω να ξέρεις, ότι αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι που καταφέραμε να διανύσουμε όλη αυτή την περίοδο έχοντας τηρήσει πλήρως και τις αρχές και τις αξίες μας. Κάναμε ένα προεκλογικό πολιτικό αγώνα πολιτισμένο, με μοναδικό μας στόχο να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις μας και να κερδίσουμε μe αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς ούτε μία στιγμή να υποκύψουμε, να παρασυρθούμε και να παρακολουθήσουμε την αντίπαλη παράταξη.





Θέλω επίσης να γνωρίζεις, ότι έχουμε πλήρη επίγνωση ότι τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη. Δεν έχουν τελειώσει οι εκλογές. Οι εκλογές θα τελειώσουν όταν κλείσουν οι κάλπες, και γι αυτό θέλω να σε παρακαλέσω θερμά να βοηθήσεις, αυτές τις τελευταίες μέρες, ώστε να φέρουμε κοντά μας όλους τους Έλληνες. Για να γεννηθεί μια νέα ενότητα των Ελλήνων. Για μας δεν υπάρχουν ούτε γαλάζιοι, ούτε πράσινοι, ούτε κόκκινοι πολίτες. Τους θέλουμε όλους κοντά μας. Γιατί αγωνιζόμαστε για όλους τους Έλληνες. Γι αυτό δεσμευόμαστε να χτίσουμε είναι ένα κράτος δικαίου. Ένα κράτος που θα λειτουργεί με κανόνες, που θα υπηρετεί όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους, το εισόδημά τους ή τον τόπο καταγωγής τους. Χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.





Προσδοκούμε να κάνουμε υπερήφανους ακόμη και εκείνους που δε θα μας ψηφίσουν. Και θα τους κάνουμε υπερήφανους και χάρη στη δική σου βοήθεια. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Το έχει ανάγκη ο τόπος.





Γιάννης Ραγκούσης».