Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2009

Κομοτηνή Ξάνθη στα μαχαίρια για το τοπικό ντέρπι!


Η απόφαση της ΠΑΕ Ξάνθη να μην δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Πανθρακικού για το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ενόχλησε τους διοικούντες την ομάδα της Κομοτηνής.
Η ΠΑΕ Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση για την προαναφερθείσα απόφαση, στην οποία τονίζει:
«Σεβόμαστε την ιστορία, δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας. Την Κυριακή είναι η δεύτερη επίσημη αναμέτρησή μας με την γειτονική ομάδα της Ξάνθης και όπως επίσημα μας ενημέρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φιλάθλους της Κομοτηνής.
»Φίλαθλοι που ποτέ δεν προξένησαν ζημιές και επεισόδια. Φίλαθλοι που υποστηρίζουν την ομάδα τους με την «ψυχή» τους. Δύο γειτονικοί νομοί, δύο γειτονικές πόλεις, δύο γειτονικές ομάδες στην μεγάλη κατηγορία που λογικά θα έπρεπε να συνεργάζονται, να ανταλλάσσουν απόψεις, αναλώνονται σε καθημερινές και μίζερες σκέψεις.
»Σε εποχές δύσκολες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακατανόητο να μην επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας. Θα ήταν ευκαιρία την Κυριακή όλοι μαζί, μονιασμένοι να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Πανθρακικό, ο οποίος είναι απλά ένα παιχνίδι προς τέρψιν των φιλάθλων και ας κερδίσει η καλύτερη».