Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Διαδικασίες Ανάδειξης Υποψηφίων στις Βουλευτικές Εκλογές


Προχωρούμε τις διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων μας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Θα δώσουμε όλοι μαζί νικηφόρα τη μάχη σε μια κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας.

Οι διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων μας είναι αποφασιστική, αφού οι υποψήφιοί μας στις βουλευτικές εκλογές είναι και εκείνοι, που με την αξιοπιστία της δημόσιας παρουσίας τους και την εμβέλειά τους στην κοινωνία, θα κάνουν το πολιτικό μας όραμα και σχέδιο υπόθεση του Ελληνικού Λαού.

Αυτονόητη απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ισχυρών συνδυασμών νίκης σε κάθε νομό διασφαλίζοντας διαδικασίες αξιοκρατικής επιλογής.

Απευθυνόμαστε στα μέλη και στους φίλους του ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε όλους τους πολίτες, που θέλουν να είναι υποψήφιοι ή να προτείνουν άλλη υποψηφιότητα. Να πάρουν μέρος στις διαδικασίες αυτές με τη βεβαιότητα ότι στο ΠΑΣΟΚ είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε τους καλύτερους. Να συνδυάσουμε το αίτημα για ανανέωση με την αναγνώριση της προσφοράς.

Η ανάδειξη των υποψηφίων μας στις βουλευτικές εκλογές θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία κατ΄ εφαρμογή του Καταστατικού μας και των διατάξεων του σχετικού Κανονισμού, καθώς και του Κώδικα Δεοντολογίας και Διαφάνειας.

-Επιτέλους !Αναδείξτε τους καλύτερους....όπως λέτε....Πετάξτε από το κόμμα αυτούς που έφαγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού!Και δώστε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με όραμα.Θερμή Παράκληση:Προσέξτε ιδιαίτερα την πονεμένη περιοχή της Θράκης!