Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

"Πήγε να δει τον αγώνα Πανθρακικός - Ηρακλής, ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας των γηπεδούχων, και λίγο έλειψε να τυφλωθεί!"


Ο λόγος για τον κ. Κωνσταντίνο Μάρκου, ο οποίος βρισκόταν στη θύρα 1 του γηπέδου της Κομοτηνής και δέχτηκε στο δεξί του μάτι ταινία ταμειακής μηχανής, που πέταξαν οπαδοί των φιλοξενούμενων κατά την είσοδο της ομάδας τους. Ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής έχοντας υποστεί πλήρη απώλεια όρασης, εσωτερικό και εξωτερικό...
αιμάτωμα. Παρέμεινε νοσηλευόμενος επί τριήμερο, η όρασή του επανέρχεται αργά αλλά σταθερά, όμως δεν θα μπορεί να εργαστεί επί μακρόν ενώ και οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά τη βλάβη που έχει υποστεί το οπτικό του νεύρο. «Εμένα μόνο που δεν με έγδυσαν για να με αφήσουν να μπω στο γήπεδο. Οι οπαδοί του Ηρακλή πώς μπήκαν με ταινίες, πυρσούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Αν αντί για ταινία ήταν κάποιος πυρσός;», λέει ο κ. Μάρκου, που ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου (Super League, Πανθρακικού, Ηρακλή, Αστυνομίας, εταιρείας Security κ.λπ.).